Foto: Bruno Karadža Hajduk danas protiv Osijeka lovi nova tri boda i rekordan prosjek posjete (UŽIVO, 19 sati)

Hajduk danas protiv Osijeka lovi nova tri boda i rekordan prosjek posjete (UŽIVO, 19 sati)

Utakmica počinje u 19 sati, a tijek događanja možete pratiti na Dalmatinskom portalu

Hajduk danas protiv Osijeka igra zadnju domaću prvenstvenu utakmicu ove sezone. 'Bijeli' imaju deset bodova više od svog protivnika, ali pobjeda im je važna za dodatno podizanje atmosfere u momčadi uoči finala Kupa.

Naravno da je u igri i drugo mjesto. Dinamo teoretski ni prvo nije osigurao, ali mogao bi to učiniti ukoliko u ovom kolu svlada Rudeša. Ne zaboravimo da u zadnjem kolu 'bijeli' gostuju na Rujevici.

Poljudski dvoboj s Osijekom će biti zanimljiv i stoga što je još 8.650 gledatelja na domaćoj utakmici potrebno kako bi se srušio rekord prosječne posjete u HNL-u iz sezone 1998/99. Ne sumnjamo da će se to i dogoditi, Hajduk je uvjerljivo najposjećenija momčad lige, a Osijek dovoljno zanimljiv protivnik da bi stadion bio dobro ispunjen.

Što se izostanaka tiče, Hajduk nema kartoniranih igrača, a valja vidjeti koga će od 'načetih' trener Kopić postaviti u igru jer nema smisla da netko od standardnih riskira propuštanje finala Kupa. Očekivani sastav je: Letica, Juranović, Ismajli, Lopez, Fomitschow, Radošević, T. Bašić, Hamza, Gyurcso, Said, Futacs.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, utakmica počinje u 19 sati, a tijek događanja možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare