Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Hajduk dobio dvije ponude za Milevskog, 'bijeli' ne žele ni čuti za prodaju!

Hajduk dobio dvije ponude za Milevskog, 'bijeli' ne žele ni čuti za prodaju!

Na Poljudu nisu željeli otkriti imena klubova, zna se tek da su iz Južne Koreje i Italije

Odmah nakon završetka jesenskog dijela prvenstva na Poljudu su zaprimili dvije ponude za Artema Milevskog. U Hajduku nisu željeli otkriti imena klubova, zna se tek da su iz Južne Koreje i Italije, te da je odgovor 'bijelih' bio: nema prodaje.

Milevski je, nadalje doznajemo, po odlasku u Ukrajinu dočekan kao zvijezda, već po slijetanju sačekalo ga je dvadesetak novinara s brojnim pitanjima, a najzanimljivije je bilo planira li se vratiti u Dinamo Kijev. Milevski im je odgovorio kako bi se želio vratiti u reprezentaciju, a što se klubova tiče da je skoncentriran samo na Hajduk, s kojim ima dvogodišnji ugovor.

Eto, dakle, Milevski je tema i tijekom zimske stanke, na Poljudu su ostali malo i iznenađeni što su počeli stizati upiti stranih klubova upravo za Artema, ali za sada je stav Uprave da Ukrajinac nije na prodaju.

Vaša reakcija na temu