Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk doveo Simonovića i Bajića iz Cibalije, Ormoža iz Zagreba i Šantalaba iz Bjelovara

Hajduk doveo Simonovića i Bajića iz Cibalije, Ormoža iz Zagreba i Šantalaba iz Bjelovara

'Bijeli' se pojačavaju u mlađim kategorijama, gdje dovode igrače iz cijele Hrvatske

U Hajduk su tijekom ljeta stigli junior Cibalije Zdravko Simonović, kadet kluba iz Vinkovaca Jurica Bajić, mlađi kadet Patrik Šantalab iz Bjelovara, te stariji pionir Krešimir Ormož iz Zagreba.

'Bijeli' se, dakle, pojačavaju u svim kategorijama, već je ranije objavljeno da su na Poljud dovedeni najbolji kadeti i juniori Adriatica (Šego, Teklić, Nejašmić, Kovačević i Krajina), ali na tome nije stalo, pa su 'bijeli' posegnuli za novim pojačanjima, s obzirom da nikako ne žele da im se dogodi onakav podbačaj kakav su u 1. HNL prošle sezone imali kadeti.

Kako sada stvari stoje, trener kadeta Hari Vukas zadovoljan je igračkim kadrom, a jučer se vratio iz Mađarske, gdje je igrao dvije prijateljske utakmice i u obje slavio sa 1:0, protiv Puskas Akademije i Videotona. U Mađarskoj su bili i stariji pioniri Krešimira Režića, koji su slavili sa 5:4 u prvoj i 5:0 u drugoj utakmici. 

Vaša reakcija na temu