Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk i Varteks potpisali ugovor o suradnji

Hajduk i Varteks potpisali ugovor o suradnji

Ugovor su potpisali predsjednici dvaju klubova, Vedran Šalamun i Ivan Kos

Hajduk je danas u prostorijama stadiona Varteksa u Varaždinu potpisao poslovno-sportsku suradnju s NK Varteks. Ugovor su potpisali predsjednici dvaju klubova, Vedran Šalamun i Ivan Kos, a temelj će svakako biti suradnja između nogometnih škola dvaju klubova u kojima su uključeni procesi rada s mlađim uzrasnim kategorijama, edukacija trenerskog kadra i skauting. 

Ovo je samo nastavak i širenje suradnje, a Varteks se priključio brojnim klubovima s kojima je Hajduk ugovorio poslovno-sportsko partnerstvo, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima i zajedničkog interesa svih klubova.

Na potpisivanju ugovora sudjelovali su i voditelj Akademije HNK Hajduk Krešimir Gojun, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk Nikica Krnić, voditelj omladinskog pogona NK Varteks Denis Vidaček te sportski direktor Varteksa Dalibor Leskovar.

Prijateljstvo između ova dva kluba traje već neko vrijeme. Podsjetimo, Hajduk je prije dvije godine odigrao prijateljsku utakmicu protiv Varteksa u Jalkovcu. Tom utakmicom Hajduk se odužio Varteksu za podršku koji su Varaždinci iskazali nakon neodigranog derbija kada su na teren izašli u majicama 'Svi smo mi Hajduk'.

Vaša reakcija na temu