Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajduk ide po pobjedu nad Goricom, splitskoj publici će se prvi put predstaviti Jradi (UŽIVO, 21 sat)

Hajduk ide po pobjedu nad Goricom, splitskoj publici će se prvi put predstaviti Jradi (UŽIVO, 21 sat)

Tijek utakmice možete pratiti na Dalmatinskom portalu

Hajduk večeras u 21 sat igra protiv Gorice u utakmici u kojoj mu je pobjeda imperativ. Doslovce niti jedan drugi ishod ne dolazi u obzir jer 'bijeli' imaju osvojena dva boda u prva tri susreta.

Splitskoj publici bi se prvi put mogao predstaviti Bassel Jradi, igrač koji je došao iz Stromsgodseta, a očekuje sa da 'bijeli' nastupe u sljedećem sastavu: Posavec, Juranović, Vučur, Mikulić, Fomitschow, Jurić, Caktaš, Jradi, Jairo, Ivanovski, Said.

Sve osim pobjede 'bijelih' bi dodatno uzdrmalo i poziciju trenera Željka Kopića koji nakon ispadanja iz Europe mora uhvatiti priključak u HNL-u, a ovo je jedan od dvoboja u kojemu se bodovi ne bi trebali ispustiti. Gorica u prva tri dvoboja na kontu ima jedan bod.

Utakmicu sudi Marin Vidulin iz Kanfanara, a pomoćnici su mu Ivica Modrić iz Zagreba i Robi Kezele iz Rijeke

Tijek utakmice možete pratiti na Dalmatinskom portalu, a sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu