Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajduk ide prema sporazumnom raskidu s Futacsem i Memollom

Hajduk ide prema sporazumnom raskidu s Futacsem i Memollom

Do kraja prijelaznog roka bi se trebao riješiti status ove dvojice igrača

Malo je vremena preostalo do kraja prijelaznog roka, a već danas bi se moglo riješiti pitanje Marka Futacsa, s kojim će se napraviti sporazumni raskid ugovora. Igrač je sam u više navrata izrazio želju za odlaskom, u zadnjoj je godini ugovora, a i kod trenera je u drugom planu. Nakon što je prebačen u drugu momčad, ide se prema raskidu, čime će se Hajduk riješiti njegova ugovora, a igrač dobiti mogućnost da slobodnih papira traži novu sredinu.

Slično vrijedi i za Hysena Memollu. Nekad je bio standardan, danas nije u planovima i izgledan rasplet je da će slobodnih papira moći u novi klub.

Vaša reakcija na temu