Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Hajduk neće dati 500.000 eura za Terzieva, Ćosić odlazi, Bosančić ostaje

Hajduk neće dati 500.000 eura za Terzieva, Ćosić odlazi, Bosančić ostaje

Od ranije je poznato da odlazi Kvesić

Hajduk definitivno neće dati 500.000 eura za Georgija Terzieva, bugarskog stopera koji je došao na posudbu iz Ludogoreca, a u bijelom dresu je upisao osam nastupa. Procjena je 'bijelih' da bi u odnosu na ono što je odigrao to bio prevelik iznos, ali nije isključeno da on ipak ostane na Poljudu ukoliko Ludogorec snizi cijenu ili produži posudbu.

Što se tiče Marka Ćosića, već smo ranije rekli da Hajduk ne planira dati za njega 250.000 eura odštete, a sad je već jasno i da on odlazi s Poljuda, jednako kao i Josip Kvesić.

Hajduk će zadržati Petra Bosančića, te sigurno dovesti najmanje jedno pojačanje na stoperskim pozicijama, a ako ode Terziev, onda i dvojicu. Ne zaboravimo da je u kadru prve momčadi i Ardian Ismajli koji popunjava rupu na desnom boku, ali je nominalno stoper.

Vaša reakcija na temu