Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk odustao od organizacije utakmice s Italijom: Bilo bi to ponižavajuće prema navijačima iz ovog dijela Hrvatske

Hajduk odustao od organizacije utakmice s Italijom: Bilo bi to ponižavajuće prema navijačima iz ovog dijela Hrvatske

Ostaje i dalje aktualna priča o organizaciji utakmice s Bugarskom, te dvije u sljedećim kvalifikacijama

Hrvatska igra protiv Italije pred praznim tribinama, a Poljud joj neće biti domaćin. Ovu vijest potvrdio nam je dopredsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Nikola Koceić Bilan.

- Ponižavajuće bi prema navijačima iz ovog dijela Hrvatske bilo igrati u Splitu s Italijom pred praznim tribinama, nakon što je reprezentacija tako dugo izbivala iz Splita. To zaista ne bi imalo smisla, tim više što je već prijavljen stadion u Maksimiru - kazao nam je Koceić Bilan.

Potvrđeno nam je i da ostaje aktualna priča oko organizacije dvoboj s Bugarskom na Poljudu, a također i dvije utakmice u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu.

Vaša reakcija na temu