Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr Hajduk pred utakmicu s Osijekom poslao poruku navijačima

Hajduk pred utakmicu s Osijekom poslao poruku navijačima

Iz kluba su podsjetili na pravila kojih se treba držati na Poljudu

Hajduk je pred utakmicu s Osijekom u sklopu 10. kola Hrvatski Telekom Prve lige, koja se igra na Poljudu u nedjelju od 19 sati, pozvao gledatelje da uvaže sljedeća pravila:

- Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska na stadion (2 sata prije utakmice).

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

- Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica za tribine Sjever, Istok, Zapad koje iznose 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok je cijena za ulaz U simboličnih 10 kn.

- Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

- Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

Napomena:

Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku uočili problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

Vaša reakcija na temu