Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Hajduk vraća Kiša, odlaze Maloča, Gotal, Mezga, Ranilović, Vršajević...

Hajduk vraća Kiša, odlaze Maloča, Gotal, Mezga, Ranilović, Vršajević...

Večeras u 19.30 sati je prvi trening 'bijelih' na Poljudu, a u kadru više nisu neki igrači koji su bili standardni...

Novi trener Hajduka Damir Burić u 19.30 na Poljudu će odraditi prvi trening, no na njemu neće biti nekoliko imena na koje 'bijeli' u ovom trenutku ne računaju.

Od standardnih iz prošle sezone tu su Mario Maloča, Sandro Gotal, Dejan Mezga. Očekuje se da će oni karijeru nastaviti negdje u inozemstvu... S reprezentacijom Bosne i Hercegovine je Avdija Vršajević, kojega neće biti na treningu, a Hajduk za njega očekuje ponudu... 

Ne računa se više ni na Marka Ranilovića, vratara koji je stigao prošle zime, ali ima opciju razlaza nakon šest mjeseci. U klubu su mu zahvalili jer imaju Kalinića, Grbića, Stipicu i Tomića.

Situacija s Vasiljem i Josipom Vukovićem je takva da je procijenjeno da im treba minutaža, pa će možda na posudbu ili u drugu momčad, no svakako u ovom trenutku nisu u kadru, jednako kao ni Ivan Tomičić i Jakov Džoni, koji bi se trebali vratiti na posudbe.

Možemo još jednom ponoviti i da je Goranu Jozinoviću istekao ugovor...

Na prvom treningu za novu sezonu iščekujemo i nova lica, spominju se i povratci igrača s posudbi, a uspjeli smo doznati da je opet u kadru Tomislav Kiš, koji se vratio s posudbe iz Zavrča, a ovoga puta ga je Hajduk odlučio ostaviti s momčadi.

Vaša reakcija na temu