Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk želi dovesti Antu Roguljića iz Red Bull Salzburga

Hajduk želi dovesti Antu Roguljića iz Red Bull Salzburga

Na Poljudu rade na tome kako bi kadar trenera Damira Burića pojačali jednim od najvećih talenata hrvatskog nogometa

Hajduk želi dovesti Antu Roguljića iz Red Bull Sazburga. Kako doznajemo, 'bijeli' su već stupili u pregovore i ispituju mogućnost kako dovesti igrača koji ima ugovor s austrijskim prvakom.

Roguljić je u kadru Red Bulla bio u nekoliko utakmica protekle sezone, a nastupio je u Kupu protiv Innsbrucka (postigao je u produžetku gol za prolaz), te u prvenstvu kontra Admire. Ostatak sezone je nastupao za Liefering, klub koji je osvojio drugo mjesto u drugoj ligi i svakako želi promijeniti sredinu. No, veže ga čvrsti ugovor s Red Bullom, na čiju adresu su već stigle dvije ponude austrijskih prvoligaša, a sada se u cijelu priču uključio i Hajduk.

Podsjetimo, Roguljić je kao dijete igrao za Omladinac iz Vranjica, pa kasnije za splitski Adriatic, odakle je otišao u Austriju. Standardni je reprezentativac Hrvatske, bio je najbolji strijelac svoje generacije u U-17 vrsti Ivana Gudelja i kapetan U-19 reprezentacije kod Zorana Vulića, a nastupao je zajedno s Vlašićem i Balićem u zadnjim kvalifikacijama za Euro. Roguljić je mlad igrač (1996. godište) i tek ovoga ljeta mu istječe juniorski staž, a uspije li Hajduk realizirati njegov dolazak, trebalo bi to biti najveće pojačanje 'bijelih' pred početak nove sezone.

No, još uvijek je sve pod velikim upitnikom, pa ostanimo kod toga da na Poljudu rade na tome kako bi kadar trenera Damira Burića pred novu sezonu pojačali mladim reprezentativcem, koji kotira kao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

Vaša reakcija na temu