Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr HAJDUK ŽELI MILIJUN EURA: Gazda Goztepea Mehmet Sepil je privatnim avionom došao po Nižića, ali je za sada ostao praznih ruku

HAJDUK ŽELI MILIJUN EURA: Gazda Goztepea Mehmet Sepil je privatnim avionom došao po Nižića, ali je za sada ostao praznih ruku

Na Poljudu ne žele prodati Nižića prije Evertona, a računa se i da će Mario Branco do tada naći stopersko pojačanje

Turski Goztepe želi Zorana Nižića, no cijela ta priča, koja traje već dosta dugo, još nije privedena kraju pa ćemo je pokušati sažeti u nekoliko točaka.

1. Turci su se javili sa željom da kupe Hajdukova stopera te punudili 500.000 eura, što su na Poljudu glatko odbili. Činilo se tada da je priča završena.

2. No, gazda Goztepea Mehmet Sepil je baš zapeo za Nižića, te je privatnim avionom prije par dana stigao u Split i sastao se s Hajdukovim čelnicima. Povisio je ponudu, ali ne i poduplao, te je otišao nedovršena posla, ali cijela priča je još ostala aktualna

3. Hajduk od prodaje Nižića očekuje 1 milijun eura odštete, a naznake su da će na kraju Sepil to i prihvatiti

4. Istina je da Turci Nižića žele odmah, a Hajduk ga ne želi prodati prije utakmica s Evertonom. No, ni to nije sve, već je na potezu i Mario Branco koji hitno mora riješiti pitanje drugog stopera koji će igrati uz Borju Lopeza. Dakle, ako bi Branco pronašao trajno rješenje, onda bi se Nižića lakše pustilo.

5. U Hajduku su oduševljeni Nižićevim ponašanjem. Njihov kapetan u listopadu puni 28 godina, a Turci mu nude višestruko veća primanja nego što ih ima na Poljudu. I Hajduk i igrač su svjesni da je njemu ovo velika šansa da ostvari veću zaradu, ali Nižić je rekao da će on i u slučaju ako se transfer ne realizira nastaviti jednako srčano i predano braniti boje svoga kluba.

6. Na kraju sami zaključite što će od svega ovoga biti, ipak se dosta još toga mora poklopiti za finalizaciju transfera, najprije moraju proći utakmice s Evertonom, zatim Turčin s riječi mora prijeći na djelo i na stol staviti milijun eura, a očekuje se da će do tada i Branco angažirati stopersko pojačanje.

Vaša reakcija na temu