Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukova Skupština planirana je za svibanj, a tamo će novi članovi Nadzornog odbora postati prva dvojica koji su ostali ispod crte na izborima

Hajdukova Skupština planirana je za svibanj, a tamo će novi članovi Nadzornog odbora postati prva dvojica koji su ostali ispod crte na izborima

NO će imati sedam članova, a u njega ulaze Marko Erceg i Antonio Kuzmanić

Hajdukova Skupština održat će se početkom svibnja, a na njoj je planirano da se Nadzorni odbor smanji s devet na sedam članova, dok će upražnjena mjesta popuniti prva dvojica koji su bili ispod crte na prethodnim izborima, a to su Marko Erceg i Antonio Kuzmanić.

Ovih dana se očekuje potvrda datuma održavanja (prijedlog je 6. svibnja), a s obzirom da su Tommy, odnosno Zoran Mamić, te Jako Andabak potpisali izlazak iz NO-a, odlučeno je da se ide s prijedlogom prema kojemu će na njihova mjesta osmoplasirani s prošlih izbora Erceg (1679 glasova) i devetoplasirani Kuzmanić (1610 glasova).

Dakle, očekuje se da će nakon te Skupštine sastav Nadzornog odbora biti sljedeći: Denis Kosor, Nikica Krnić, Slaven Marasović, Ante Šalinović, Anthony Marinov, Marko Erceg i Antonio Kuzmanić.    

Vaša reakcija na temu