Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRONAŠLI SMO TATU I SINA: Hajdukovac sa 6-godišnjakom je iz Starih Mikanovaca, a na utakmicu je poveo oba sina i nećaka

PRONAŠLI SMO TATU I SINA: Hajdukovac sa 6-godišnjakom je iz Starih Mikanovaca, a na utakmicu je poveo oba sina i nećaka

Nije ih toliko razljutila gužva u Maksimiru, koliko kad je djetetu u Osijeku oduzeta plastična bočica ledenog čaja

Pisali smo jučer kako je Facebook stranica Uvik kontra otpočela potragu za čovjekom koji se s djetetom u naručju strpljivo čekao da bi gledao Hajduka, a u cijelu priču traženja se uključio i Dalmatinski portal.

Sjajna vijest glasi: čovjek se javio administratoru stranice, veliki je hajdukovac, živi u Starim Mikanovcima, a potegao je po velikoj hladnoći do Zagreba na utakmicu s dva sina. Mlađega (6 godina) držao je u naručju, a i stariji (12 godina, na ulazu su mu skidali patike) je bio s njima. Ispričao je da ih je ugledao jedan policajac s dalmatinskim naglaskom i pozvao ih da uđu, te izbjegnu gužvu, a mlađe dijete, 6-godišnjaka, nije toliko razljutila gužva ispred Maksimira, koliko kad su mu uzeli otvorenu plastičnu bočicu ledenog čaja u Osijeku.

Uvik kontra će mu, kako je i obećano, uručiti Hajdukov kalendar, a nakon završetka uspješne potrage objavio je sljedeće:

Jučerašnja objava o potrazi za taton Hajdukovcen koji sa sinon u naručju strpljivo čeka na red represivnih mjera isprid Praznimira, je urodila plodon. Čovik je veliki Hajdukovac iz Starih Mikanovaca pored Vinkovaca, kao i cila familija, žena, dva sina i ćer, doslovno svi žive Hajduk. Tata je jučer poveja oba sina i nećaka na gostovanje kontra obiteljske filijale. U cilom mraku represije, on je svitlo jače od mraka, simbol bezuvjetne hajdučke ljubavi i otpora represiji. Vrlo često kad je u mogućnosti sa sinovima pogleda Hajduka u Slavoniji ili ka' jučer u Zagrebu.

Jedini jučerašnji svitli primjer policije je policajac s dalmatinskin naglaskon koji je primjetija našeg junaka ove lipe priče kako u ciloj toj velikoj gužvi strpljivo čeka s diteton u naručju. Pozvao ga je sa strane skupa s drugin sinon i nećakon i na svoju ruku ih uveja priko reda. Isto su svi pritreseni od glave, pa priko otvaranja novčanika do pete. Tatu nije izulo iz cipela, al' je starijeg sina! Još su dobro prošli, jer u Osijeku je najmlađen sinu oduzet otvoreni sok kojeg je pio, a neton prije nego je mlađi navijač Osijeka bez problema unio karton sa šest sokova. Neki su jednakiji od drugih pod represivnin mjerama.

Fala priki https://www.instagram.com/uvik_zedan/ koji je najzaslužniji za ovu priču jer mi se javio sa slikon i fokuson na tatu s diteton u naručju, senzibiliran jer je i sam proša sa svojin sinon represivnu torturu u Puli, pa aj ti Kontra napravi neku objavu da nagradimo čovika. Rečeno, učinjeno! Kontra se simbolično uključio s nagradon Hajdukovog kalendara, a s ciljen da to bude lipa priča o ljubavi prema Hajduku i virujući da neću ostat sam u ciloj priči šta se tiče nagrada. Hajduk nije velik klub, Hajduk je priko mire ogroman, najveći! Virujen da Hajduku neće proć nezapaženo ova priča koja je već u medijima. Pozivan sve ostale koji su na portalima komentirali "Samo kalendar" i slično, da se isprse, evo in prigode. Svi koji žele  pridonit nekin hajdučkin poklonon za ovu veliku hajdučku obitelj, neka se jave u škafetine stranica Uvik_kontra ili Hajduk, ljubav bez kraja, na Fejsu ili Instagramu, svejedno, profili su od istog gazde. Neka se jave samo iz Splita, pa da se nađemo i pripremimo poklone koje ćemo poslat na adresu u Slavoniju, a možda i ne pošaljemo, već uručimo u nedilju na Poljudu isprid Sjevera, ko zna!

Priko mire si ogroman Hajduče, najveći!

Vaša reakcija na temu