Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukovci stigli na Kupres, u Splitu ostali Futacs, Caktaš, Memolla i Pršir

Hajdukovci stigli na Kupres, u Splitu ostali Futacs, Caktaš, Memolla i Pršir

'Bijeli' će u novoj bazi raditi sve do petka i prijateljske utakmice s Gornikom

Nogometaši Hajduka stigli su nešto prije 16 sati u svoju bazu u hotel Adria Ski na Kupresu, gdje će do petka odraditi drugi tjedan priprema za novu sezonu. Bijeli će u novoj bazi raditi sve do petka i prijateljske utakmice s Gornikom koja se igra na Poljudu s početkom u 19:50 sati.

Trener Hajduka Željko Kopić na petodnevne je pripreme poveo 30 igrača: Duka, Lopez, Mikulić, Hamza, Nejašmić, Gyurcso, Ivanovski, Šego, Radošević, Palaversa, Juranović, Beširović, Delić, Said Said, Nižić, Jurić, T. Bašić, Šehić, Fomitschow, Tudor, Bradarić, Ismajli, Ljubić, Kreković, Matijaš, Filip, Savvas, Teklić, Špikić i Kovačević.

S momčadi nije otputovao Mijo Caktaš koji je zadobio ozljedu na utakmici s Orkanom i napravit će dodatne liječničke preglede. Marko Futacs će zbog lakše ozljede raditi po odvojenom programu, Jurica Pršir se nalazi na liječničkoj obradi, dok bi se Hysen Memolla momčadi trebao priključiti tijekom tjedna...

Vaša reakcija na temu