Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Hajdukovi igrači se sastali s torcidašima

Hajdukovi igrači se sastali s torcidašima

Zaključili su da je sada najbitnije 'budućnost graditi skupa' i učiniti sve da Hajduk sezonu zaključi osvajanjem trofeja

Hajdukovi igrači inicirali su sastanak s Torcidom, tako da su na Poljudu popričali Nižić, Caktaš, Radošević, Savvas sa sedmoricom navijača među kojima su bili predsjednik i tajnik Kluba navijača, Željko Mamić i Toni Baletić. Povod za razgovor je bio odnos igrača i navijača nakon incidenta na Starom placu, kada je Futacs udaren nogom u glavu, ali tema je bila ukupan odnos.

Ova sezona i po tome je bila posebna, od apsolutne podrške s tribina do situacije da im se skandira 'Igrajte, pi...ce' čak i kada postižu golove od trenutka kada je Torcida pokazala Ivanu Kosu palac dolje (Rudeš). Ipak, situacija se prema igračima s vremenom primirila, oni ponovno dolaze pozdraviti Torcidu nakon utakmice, a navijači su ih i nakon poraza u derbiju ispratili ovacijama. No, onda se dogodio slučaj kod Starog placa i ponovno je taj odnos ostao nedefiniran. 

Uglavnom, torcidaši su im na sastanku rekli da se radilo o izdvojenom incidentu, spletu okolnosti, te da nemaju nikakvih razloga za nelagodu ili strah, što su potkrijepili i reakcijom Sjevera i ostatka stadiona nakon poraza u derbiju. 

Savvas je, podsjetimo, bio sa Saidom, Futacsem, Memollom i Hamzom u trenutku incidenta. Danas je Grk navijačima rekao da razumije temperament u kojem nije uputno šetati jutro nakon poraza po gradu, a ovim sastankom dobio je potvrdu da se ne radi o ničemu većemu.

Zaključili su da je sada najbitnije 'budućnost graditi skupa' i učiniti sve da Hajduk sezonu zaključi osvajanjem trofeja. 

Vaša reakcija na temu