Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Hajduku se za utakmicu protiv Lokomotive već najavili Chelsea, Milan, Borussia Dortmund...

Hajduku se za utakmicu protiv Lokomotive već najavili Chelsea, Milan, Borussia Dortmund...

Veliki klubovi su sve zainteresiraniji za mlade igrače

Milan, Chelsea, Borussia Dortmund i brojni drugi strani klubovi službeno su najavili svoje predstavnike za nedjeljnu utakmicu između Hajduka i Lokomotive.

Mladi igrači 'bijelih' očito su u modi, a osim što su najveći europski klubovi službeno najavili dolazak svojih djelatnika, bit će tu još standardno dosta skauta, te zastupnika različitih agencija.

Hajdukova djeca su očito mnogima interesantna, u ovom prijelaznom roku je realiziran veliki transfer Palaverse u Manchester City, a odbijene su ponude Lillea i Fiorentine za Bradarića, odnosno Vuškovića. Interes očito ne jenjava...  

Vaša reakcija na temu