Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hari Vukas: U izboru za Oscar glasao sam za Duju Strukana

Hari Vukas: U izboru za Oscar glasao sam za Duju Strukana

Bivši trener 'bijelih' jednom za svagda demantira neistinite glasine

- Ne znam odakle se pojavila glasina da sam ja u izboru za nogometni Oscar glasao za Bruna Marića. Nisam nikada mislio da ću morati trčati po gradu i to demantirati, ali očito je sazrelo vrijeme da iznesem pravu istinu – kazao nam je trener Hajdukovih kadeta Hari Vukas, koji je prošlog proljeća vodio seniore.

On je u nedjelju svladao Zadar sa 4:0, pa ostao gledati Hajduk II, ali umjesto čestitki što ima stopostotan učinak s kadetima, dobio je par prigovora i upita zašto je glasao za Marića...

- A kako sam uistinu glasao? Pa to je lako provjeriti, pitajte u sindikat. Moj glas je išao Duji Strukanu. Glasali smo tjedan dana nakon što nam Marić nije svirao čisti jedanaesterac u Zadru, pa bi stvarno bilo izvan pameti da sam njemu dao glas – kazao je Vukas.

Na kraju je zaključio:

- Nisam nikada mislio da ću morati javno reći za koga sam glasao, ali očito je da mi se provlači ime u netočnom kontekstu, pa sam, nakon što me već nekoliko ljudi o tome pitalo, jednostavno morao reagirati.

Vaša reakcija na temu