Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HHO: Ubuduće ćemo na svakom izvješću napisati da su nam zbog samovolje Kosa uskraćena ljudska i profesionalna prava

HHO: Ubuduće ćemo na svakom izvješću napisati da su nam zbog samovolje Kosa uskraćena ljudska i profesionalna prava

Njegova samovoljna odluka bazira se na 'odokalnoj impresiji'

Ivan Zvonimir Čičak je potpisao još jedno izvješće HHO-a, o kojemu se posebno žali što mu Hajduk ne da ložu...

Promatračima HHO-a ponovo su uskraćene ulaznice za profesionalno obavljanje posla promatrača u zaštićenom dijelu gledališta (lože). To je nastavak ponašanja predsjednika uprave Hajduka Ivana Kosa od  prosinca 2016. kada je počeo udaljavati promatrače HHO-a rekavši mi osobno da je to zbog sadržaja naših izvješća s kojima on nije zadovoljan. Vidljivo je to i iz otvorenog pisma Slobodnoj Dalmaciji od 2. prosinca 2016. kojeg su prenijele Sportske novosti. Kos nikada nije naveo nikakav dokument i argument kojim bi dokazao tvrdnje i izrazio nezadovoljstvo činjeničnim zapisima u našim izvješćima, pa prema tome njegova samovoljna odluka bazira se na 'odokalnoj impresiji' temeljem koje je uveo u praksu verbalni delikt. HHO ne može, ne smije i neće nikada prihvatiti ovako samovoljne mjere budući da su brojni članovi HHO-a bili pioniri protiv verbalnoga delikta u vrijeme komunističke diktature.

Prema tome, ukoliko uprava Hajduka ne želi promatračima HHO-a u budućnosti osigurati službeni status kakav su imali do samovoljnog akta Kosa neka se javno očituju. U protivnom ćemo se snaći motriti utakmice na svoj način i ubuduće ćemo na svakom izvješću napisati da su nam zbog samovolje Kosa uskraćena ljudska i profesionalna prava. (iz e- maila Hajduku od 23.9.2017.) 

Čičak još dodaje o utakmicu Hajduk - Lokomotiva (2:2)

Veći dio susreta navijanje je bilo korektno, da bi u 60. minuti Torcida zapalila 30-ak bengalki, 4 dimne kutije, te aktivirala jednu petardu.  

U 94. minuti Torcida skandira 'Ubi, ubi purgera'  i 'Jebo vas Mamić'. 

Vaša reakcija na temu