Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža HNK Hajduk Split je prešao prošlogodišnju brojku članova, nakon Splita ih je najviše u Zagrebu!

HNK Hajduk Split je prešao prošlogodišnju brojku članova, nakon Splita ih je najviše u Zagrebu!

Trenutno je 37 208 članova, dok je prošla godina završena sa 37 145

HNK Hajduk Split je prešao prošlogodišnju brojku članova! Brojač trenutno pokazuje 37 208 članova, dok je prošla godina završena s brojkom od 37 145 članova.

Udruga Naš Hajduk je objavila:

'U ovom tjednu okrugle brojke proslavila su Društva prijatelja Hajduka iz Makarske koja se popela na 600 članova, a u Slavoniji je do 400 članova stigao DPH Slavonski Brod.

Posljednjih dana smo svjedoci raznoraznih teza o podjelama kao i pokušajima razdvajanja sjevera i juga Hrvatske. Stoga je zanimljivo izdvojiti podatak da nakon Splita najviše Hajdukovih članova dolazi iz Zagreba.

Unatoč pokušajima destabilizacije modela funkcioniranja kluba , unatoč pokušajima podjele i razjedinjenja navijača na najprimitivniji način, još jednom smo dokazali da smo iznad svih kriminalaca, egoista, konjušara i interesnih skupina koji su spremni prodati svoj obraz, bez imalo časti i digniteta.

SJEVER I JUG U JEDNOM SU SKUPA - HAJDUK'

Vaša reakcija na temu