Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hoće li Hajduk eliminirati FC SB i proći u play-off Europske lige? (UŽIVO, 20.30 sati)

Hoće li Hajduk eliminirati FC SB i proći u play-off Europske lige? (UŽIVO, 20.30 sati)

Tijek događanja na utakmici možete pratiti na Dalmatinskom portalu

Hajduk večeras u 20.30 sati igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige protiv momčadi FC SB:

Rumunji su prilično optimistični uoči ovog dvoboja, ali u taboru 'bijelih' također računaju na prolaz i vjeruju kako uspjeh neće izostati ako se ponovi onakvo izdanje iz prve utakmice.

Na utakmici se očekuje oko 25.000 gledatelja, no domaćini govore da na Nationala Areni neće biti onako vatrena atmosfera kao na Poljudu.

Što se tiče sastava, trener Željko Kopić bi mogao na teren izvesti sljedeću jedanaestoricu: Posavec, Juranović, Vučur, Mikulić, Lopez, Jurić, Caktaš, Hamza, Fomitschow, Gyurcso, Ivanovski.

Naravno, sve ovo uz pretpostavku da trener Kopić neće odustati od ideje postavljanja Lopeza na lijevog beka, koju je promovirao upravo protiv Steaue u prvom susretu.

Tijek događanja na utakmici možete pratiti na Dalmatinskom portalu, a sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu