Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatima danas nije dozvoljen obilazak Liverpoolovog Anfielda!

Hrvatima danas nije dozvoljen obilazak Liverpoolovog Anfielda!

Englezi su donijeli tu odluku nakon sinoćnjeg incidenta na Goodisonu

Dan nakon utakmice Everton - Hajduk dobar dio navijača 'bijelih' još je u Liverpoolu. Neki od njih su nam se javili s informacijom da danas Hrvatima nije dozvoljen obilazak Anfielda, kultnog Liverpoolovog stadiona i popularne turističke ture.

- Nakon sinoćnjeg incidenta na Goodisonu, traže putovnice i ne dozvoljavaju Hrvatima obilazak stadiona. Mi smo ipak ušli, uvjerili smo osoblje da smo Slovenci koji su svoje isprave ostavili u hotelu - rekao nam je jedan Splićanin, koji ovaj diskriminirajući čin smatra skandaloznim.


Torcidaši su i prije play off utakmice za plasman u Europsku ligu pohodili dom Evertonovog gradskog rivala, ostavili su i Hajdukov šal na spomen ploču u sjećanje na poginule navijače Liverpoola u tragediji koja se dogodila na Hillsboroughu kada ih je čak 96 stradalo. Već smo pisali i da su hajdukovci tijekom stadionske ture ostavili i poruku Dejanu Lovrenu, al to je sve bilo prije ove nove odredbe o zabrani Hrvatima...

Vaša reakcija na temu