Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatska će protiv Finske igrati u Rijeci, a ne u Osijeku

Hrvatska će protiv Finske igrati u Rijeci, a ne u Osijeku

Žao nam je prvenstveno svih navijača u Slavoniji - rekao je izbornik Ante Čačić

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na današnjoj je sjednici donio odluku o promjeni domaćinstva utakmice Europskih kvalifikacija protiv Finske koja će se tako 6. listopada igrati u Rijeci umjesto u Osijeku. 

Kako navodi službena stranica HNS-a, nakon nekoliko odrađenih inspekcija u Osijeku, zbog trenutno vrlo lošeg stanja travnjaka na stadionu Gradski vrt procijenjeno je da hrvatska nogometna reprezentacija ne može imati dovoljno kvalitetne uvjete za odigravanje važnog kvalifikacijskog susreta protiv Finske.

Imajući u vidu i loše iskustvo s utakmicom protiv Kosova, HNS je reagirao preventivno te je utakmica premještena na, u ovom trenutku, najbolji travnjak u Hrvatskoj, na stadion HNK Rijeka.

- Nažalost, travnjak u Osijeku ovoga trenutka ne nudi dovoljno kvalitetne uvjete za odigravanje utakmice i smatram da je ovo jedina ispravna odluka u interesu reprezentacije. Žao nam je prvenstveno svih navijača u Slavoniji gdje imamo izvrsnu atmosferu - znam koliko ljudi vole reprezentaciju i koliko reprezentacija voli igrati u Osijeku. No, plasman na SP svima nam je najvažniji cilj - na Rujevici ćemo imati izvrstan travnjak i ne sumnjam u odličnu atmosferu protiv Finske - rekao je izbornik Ante Čačić 

Vaša reakcija na temu