Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Hrvatska protiv Portugala igra osminu finala, pobjedniku otvoren put do same završnice

Hrvatska protiv Portugala igra osminu finala, pobjedniku otvoren put do same završnice

U momčad se vraćaju Modrić i Mandžukić

Hrvatska će danas od 21 sat igrati protiv Portugala utakmicu osmine finala Europskog prvenstva. Susret se igra u Lensu, gdje se očekuje u samom gradu i do 30 tisuća Hrvata.

Vatreni su od svih mogućih opcija uoči posljednjih dvoboja grupne faze natjecanja, na koncu dobili najtežeg mogućeg protivnika. Portugal nije bio uvjerljiv u grupi, završili su tek kao trećeplasirana momčad svoje skupine, ali pozitivan omjer pobjeda i poraza, koji imaju u međusobnim dvobojima sa Hrvatskom, kao i činjenica da što ih predvodi Cristiano Ronaldo daje im za pravo da se nadaju prolazu.

Što se tiče sastava Hrvatske, u njega se vraćaju Modrić i Mandžukić, a pitanje je koga će Čačić izostaviti u odnosu na susret sa Španjolskom. Bez obzira na to, 'vatreni' su favoriti u ovom susretu, a ždrijeb je htio tako da oba današnja takmaca imaju velike šanse da se probiju do same završnice ako preskoča stepenicu osmine finala.

U četvrtfinalu će Hrvatska ili Portugal igrati protiv boljeg iz dvoboja Švicarske i Poljske.

Vaša reakcija na temu