Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je nastup na 18. Mediteranskim igrama pobjedom protiv Italije

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je nastup na 18. Mediteranskim igrama pobjedom protiv Italije

Najbolji strijelac Hrvatske bio je mladi Halil Jaganjac

Hrvatska muška rukometna reprezentacija otvorila je nastup na 18. Mediteranskim igrama u Tarragoni pobjedom nad reprezentacijom Italije 30:26. U prvom susretu skupine B izabranici Line Červara bez većih su problema nadjačali Italiju i upisali prve bodove u skupini B. Najbolji strijelac u redovima Hrvatske bio je Halil Jaganjac s osam postignutih pogodaka. Pet je dodao Jakov Vranković, dok je Matej Ašanin skupio 12 obrana. Talijane su s po pet pogodaka predvodili Dean Turković i Davide Bulzamini.

Najbolji strijelac Hrvatske bio je mladi Halil Jaganjac koji je zadovoljan kako je njegova momčad odigrala prvu utakmicu na Igrama:

- Bila je ovo prva utakmica ove mlade reprezentacije i mislim da smo ispunili glavni cilj, a to je da budemo požrtvovni i svi damo svojih 100 posto kao što su nas treneri tražili. Na kraju smo pobijedili protiv jedne iskusne i disciplinirane Italije koja nije bila lagana. Čestitam svim momcima na pobjedi. Sada se okrećemo sutrašnjoj utakmici protiv Alžira.

Vaša reakcija na temu