Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNS Hrvatska U-17 slavila protiv Danske u drugom kvalifikacijskom krugu za Europsko prvenstvo

Hrvatska U-17 slavila protiv Danske u drugom kvalifikacijskom krugu za Europsko prvenstvo

U redovima Hrvatske igrala su tri hajdukovca

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina pobjedom je otvorila nastup u Danskoj na drugom kvalifikacijskom krugu za odlazak na Europsko prvenstvo.

Izabranici Tomislava Rukavine su sa 3:2 u Silkeborgu svladali Dansku. Jurčec je u drugoj minuti zabio za vodstvo Hrvatske, a u desetoj minuti je Groznica povisio na 2:0. Šest minuta kasnije Džankić je autogolom smanjio na 2:1. U 48. minuti Gvardiol je poentirao za 3:1, a konačan rezultat postavio je Carstensen u 68. minuti.

U redovima Hrvatske igrala su u trojica hajdukovaca; Škaričić, Biuk i Galić, dok je Ćubelić susret odgledao s klupe. Osim Danske i Hrvatske u skupini su još Švicarska i Engleska. Drugi susret mladi Hrvati igraju s Engleskom, 24. ožujka u 13 sati. Plasman na Euro izborit će osam prvoplasiranih i sedam najboljih drugoplasiranih momčadi.

Hrvatska: Kovačević, Braut, Gvardiol, Škaričić, Biuk (68' Pavlović), Sučić, Vasilj, Jurčec (85' Klarić), Džankić (69' Brekalo), Groznica (85' Branšteter), Galić (68' Duvnjak).

Vaša reakcija na temu