Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvoje Maleš: Hvala navijačima na podršci, ali niti ne pomišljam na ponovni angažman u Hajduku

Hrvoje Maleš: Hvala navijačima na podršci, ali niti ne pomišljam na ponovni angažman u Hajduku

Želio bih s ovim staviti točku na bilo kakvu daljnju priču jer nema potrebe da se moje ime dalje povlači po medijima u aktualnom kontekstu

Navijači Hajduka su tijekom utakmice protiv Cibalije skandirali ime Hrvoja Maleša, a nakon što je NO izglasao sporazumni raskid ugovora s Ivanom Kosom, sve glasnije se priča i o njemu kao potencijalnom nasljedniku...  

- Hvala navijačima na podršci, ona je dokaz da imaju pozitivno mišljenje o mom radu u Hajduku. No, trenutne, kako poslovne, tako i privatne obveze, mi ne dozvoljavaju niti da promislim na takav angažman. Također, ni s kim nisam razgovarao o tome, tako da mogu i na ovaj način dati podršku službenom Hajduku, u uvjerenju da će izabrati najboljeg kandidata - kazao nam je Maleš, koji trenutno radi kao direktor Direkcije poslovanja s jedinicama lokalne uprave i samouprave te povezanim društvima u Hrvatskoj poštanskoj banci.

Na pitanje o aktualnoj situaciji je odgovorio:

- I s gospodinom Kosom i sa svim nadzornicima sam u iznimno korektnim odnosima, a događanja u klubu nikad nisam komentirao, pa tako ne bi ni ova zadnja. Stava sam da se pravi hajdukovci moraju držati za isti štap, te uvijek biti podrška jedni drugima - rekao je Maleš pa dodao:

- Želio bih s ovim staviti točku na bilo kakvu daljnju priču jer nema potrebe da se moje ime dalje povlači po medijima u aktualnom kontekstu, a tko god bio novi predsjednik želim mu svu sreću i puno uspjeha u daljnjem radu.

Vaša reakcija na temu