Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hrvoje Višić: Hajduk puno gubi ako ispadne, a mi možemo igrati rasterećeno

Hrvoje Višić: Hajduk puno gubi ako ispadne, a mi možemo igrati rasterećeno

Sutra je praznik nogometa za nas i nagrada za mukotrpan rad - kaže vratar Solina

Vratar Solina Hrvoje Višić starosjedioc je u momčadi Solina, a dvoboj osmine finala Kupa s Hajdukom će mu biti utakmica karijere...

- Svi smo uzbuđeni, očekuje nas velika utakmica i pun stadion. Malo tko je od nas igrao pred punim stadionom, očekujem da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu - kazao je Višić.

U zadnjem prvenstvenom ogledu su u gostima poraženi od Dinama II (3:1)...

- Tko je gledao utakmicu, vidio je da je to bio nezaslužen poraz. Bili smo bolji od Dinama, ali puno je faktora odlučilo da rezultat ode na drugu stranu.

Ima li uopće Solin ikakvu prednost uoči Kupa...

- Stadion jest mali, ali je naš, što njima neće ići u prilog. Pogotovo što još zovu kišu. Hajduk je favorit, a mi ćemo dati ono najbolje što možemo, pa što Bog da.

Još je nešto dodao...

- Oni puno gube ako ispadnu iz Kupa, a mi igramo rasterećeno. Njima je 'mač nad glavom', a nama je to nagrada za mukotrpan rad. Nama imperativ dolazi tek kasnije, složit će se cijela svlačionica sa šefom da mi tek u subotu igramo utakmicu u kojoj možemo puno izgubiti, a u ovoj memamo što.

Hajduk će igrati gotovo kompletan, prijetit će mu Futacs i Said...

- Sad ste mi dali nemirne snove za večeras. Neka proigraju u subotu, a sutra neka se malo štede.

Stadion je rasprodan...

- Znam da će većina publike navijati za Hajduk. Još me ljudi zovu za karte, ali nema ih više. Kažem im da je s mosta najbolji poigled na igralište.

Ide li možda Solin u karantenu?

- Kakva karantena!? Ide se kući. Nemamo mi ni novca za karantenu.

Na kraju je zaključio:

- Svima nama je Hajduk drag, pa neka to bude praznik nogometa. Idemo sutra profeštati i dati najbolje što možemo od sebe u ovom momentu. Ne, o jedanaestercima nismo razmišljali, treba izdržati do njih. Samo neka publika uživa, a ostalo kako bude...

Vaša reakcija na temu