Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ibričić čeka zeleno svjetlo Pušnika, Kalaica je više okrenut inozemstvu, a Rebić je nemoguća misija

Ibričić čeka zeleno svjetlo Pušnika, Kalaica je više okrenut inozemstvu, a Rebić je nemoguća misija

Na Poljudu se uvelike razmišlja o pojačanjima, a nudi im se po tridesetak igrača dnevno

U Hajduku se uvelike razmišlja o pojačanjima, a iz kluba nam kažu da im se nudi po tridesetak igrača dnevno. No, na Poljudu su svjesni da im treba nekoliko baš pravih pojačanja, nositelja igre za sljedeću sezonu...

Krenimo najprije od priče Senijada Ibričića, za kojega smo notirali da je na korak od potpisa, praktički jednom nogom već na Poljudu. Ta noga je želja predsjednika Ivana Kosa, koji je s njim razgovarao, no u klubu ima i protivnika njegovu povratku, a sad se stoji na stavu da bi bilo najbolje da trener Pušnik, odnosno struka, procijeni koliko Ibričić u ovom trenutku može dati. Konačan stav 'bijelih' se očekuje u ponedjeljak.

Mladi stoper Branimir Kalaica, rođen 1998. godine, najbolji mladi igrač u zemlji, definitivno u lipnju odlazi iz Dinama, ali se čini da je više okrenut inozemstvu, gdje ima konkretne ponude. Popričali smo s njegovim ocem Marijanom, koji nam je kazao da je prerano da bi išta rekao, ali uz poruku 'nije u šoldima sve'. Njemu je važno i da mu sin u tim godinama igra, a Hajduk je u tom smislu idealan. Eto zašto je i ta opcija otvorena, bez obzira koliko ozbiljne ponude za njega stižu iz Portugala, Francuske i Njemačke.

Želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Hajduk je svojedobno previdio Antu Rebića, koji je nakon turnira u Rimu s kadetima 'bijelih' vraćen u Imotski kao neperspektivan. Potom je stigao u Split, odakle je napravio transfer u Fiorentinu. Danas na Poljudu drže da bi im on bio idealan kao krilni napadač i rado bi ga uzeli na posudbu (proteklu polusezonu je igrao za Hellas Veronu), ali traže ga i drugi, s tim da bi ga u svoje jato doveo i Eintracht Frankfurt, kojega vodi Niko Kovač, koji je Rebića i u reprezentaciju stalno zvao, a Hajduk tu ni blizu ne može parirati. 

Vaša reakcija na temu