Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Igor Bišćan: Hajduk je podigao igru na razinu koju je teško pratiti

Igor Bišćan: Hajduk je podigao igru na razinu koju je teško pratiti

Na upit boji li se otkaza je odgovorio da je to pitanje za predsjednika

Hajduk je deklasirao Rijeku na Poljudu. 'Bijeli' su slavili nakon 2813 dana na domaćem terenu i to s rezultatom 4:0. Trener gostiju Igor Bišćan je ovako prokomentirao susret:

- Što reći nakon ovoga. Treba čestitati Hajduku na potpuno zasluženoj pobjedi. Nisu nam ostavili ni šansu za osvojiti bod. Od prve minute smo sami usmjerili utakmicu u smjeru u kojem je otišla i nakon toga smo ulazili iz greške u grešku, što su oni brzo osjetili, nametnuli se, te nam stvorili puno problema - rekao je Bišćan nakon utakmice te dodao:

- Hajduk je stvarno podigao svoju igru na jednu razinu što je nama teško pratiti. Mi sa svojim problemima, ako nismo pravi i ako više igrača podbaci, dogodi se ovo što je bilo. Treba ovo što prije zaboraviti i izvući pouke. Ako se plasiramo u Europu, a nadam se da hoćemo, morat ćemo igrati bolji nogomet 

Je li vas pobjeda protiv Intera od 7:0 malo opustila za Hajduk?

- Ne bih rekao da je to razlog našeg poraza. Mislim da su i oni shvatili da je ovo bila potpuno druga utakmica. 

Bojite li se otkaza?

- To je pitanja za predsjednika.

Vaša reakcija na temu