Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igor Štimac voditelj stručnog stožera projekta 'Utakmica života'

Igor Štimac voditelj stručnog stožera projekta 'Utakmica života'

Tri mjeseca će se pratiti svaki korak 30 nogometaša od kojih će jedan dobiti priliku za stipendijski ugovor s Dinamom

Novi hrvatski sportski projekt Utakmica života počinje. Iduća tri mjeseca svi ćemo s velikim nestrpljenjem i pažnjom pratiti svaki korak 30 nogometaša koji će osvojiti naša srca, a jedan će dobiti priliku i za stipendijski ugovor s GNK Dinamo. 

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić zajedno s partnerom i autorom projekta Ivanom Rukavinom pokrenuo je jedinstven televizijski sportski serijal koji će zasigurno vrlo brzo postati hit u svijetu. Nogomet je najomiljeniji sport u Hrvatskoj, ali brojni talenti nikad ne dobiju priliku baviti se njime profesionalno. Upravo to će promijeniti Utakmica života. Ovaj će projekt pobjedniku, ali i finalistima zauvijek promijeniti život. Projekt su u Zagrebu, u kojem će biti stacioniran kamp od 15. svibnja, uz Ivana i Danijela, predstavili i voditelj stručnog stožera Igor Štimac, televizijski producent Dubravko Merlić, kineziolog Mario Kožul, liječnik dr.med. Tomislav Madžar, predstavnik kluba Dinamo Alen Lesički te pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Grada Zagreba Milan Pavelić. Voditeljica ovog sportskog serijala je atraktivna novinarka Fani Stipković koja će se iz Madrida vratiti u Hrvatsku posebno radi ovog projekta. 

'- Iznimno sam ponosan što smo predstavili javnosti Utakmicu života. Zahvalan sam svima koji su prepoznali projekt, a naročito svom prijatelju Danijelu Pranjiću. Ideju za projekt dobio sam prije devet godina zato što postoji velik broj talentiranih igrača koji zapne negdje na razvojnom putu i ne ostvare najveći san, a to je igranje na vrhunskoj razini. Hrvatska je puna talenata i ovaj projekt pomoći će im to i pokazati. Pozivam sve talentirane dečke od 18. do 25. godine da se prijave i zaigraju svoju Utakmicu života! - izjavio je autor projekta Ivan Rukavina. 

Sudionici ovog inovativnog projekta birat će se u četiri hrvatska grada; u Orahovici 1. i 2. svibnja, Šibeniku 4. i 5. svibnja, Kostreni 7. i 8. svibnja te u Zagrebu 10. i 11. svibnja. U svakom gradu stručni stožer predvođen Igorom Štimcem i Mariom Kožulom odabrat će 11 najboljih. Oni će mjesec dana boraviti i trenirati u nogometnom kampu u Zagrebu. 

Nakon selekcijskih utakmica i mjesec dana napornih priprema ostat će 11 odabranih koji će 12. lipnja zaigrati Utakmicu života protiv all star ekipe na Maksimiru. Najbolji pojedinac po odabiru žirija i publike dobit će ono o čemu mnogi samo sanjaju - jednogodišnji stipendijski ugovor s GNK Dinamo. Čitav projekt javnost će moći pratiti kao televizijsku emisiju, koja će se u dnevnom formatu emitirati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji od 14. svibnja.

'- Utakmica života zaintrigirat će mnoge, na pravi nogometni način. Jedan projekt pun optimizma u kojem će mnogi imati priliku pokazati sebe, a smatraju da nisu dobili pravu šansu. Ovo je prilika da sami pokažu pred TV kamerama i dobrim stručnim stožerom da se iskažu i zasluže svoju priliku! - izjavio je trener i voditelj stručnog stožera Igor Štimac. 

Projekt je podržao i bivši nogometaši te članovi stručnog stožera Nikola Pokrivač i Ivan Bošnjak, nogometni menadžer Andy Bara te televizijski voditelji Mila Horvat i Ivica Blažičko.

- Iznimno mi je drago da je projekt ugledao svjetlo dana, ali sada kreće pravi rad. Sada moramo odraditi timski. Kreću selekcije u gradovima, njih 30 koji idu u kamp. Radit će s vrhunskim stručnjacima, a jedan od njih dobit će stipendijski ugovor. Naravno, nadamo se da će i ostali sudionici pokazati što znaju i na taj način razviti karijeru! - izjavio je nogometaš i partner projekta Danijel Pranjić 

Uz treniranje u vrhunskim uvjetima, kandidati će imati prilike raditi s liječnicima, psiholozima iz Mentalnog treninga, nutricionistima i drugim stručnjacima, a savjetom će ih voditi bivši nogometaši i članovi žirija Nikola Pokrivač, Dario Krešić i Ivan Bošnjak te trener Hrvoje Braović ali i mnogi drugi igrači i treneri koji će gostovati u Utakmici života. Prijave se mogu izvršiti putem službene web stranice.

Vaša reakcija na temu