Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Igor Tudor podnio ostavku!

Igor Tudor podnio ostavku!

Nakon poslijepodnevnog treninga oprostio se s igračima

Igor Tudor više nije trener Hajduka. Nakon poslijepodnevnog treninga tu vijest je rekao igračima. Iznenadilo je to svih u klubu, u četvrtak će se sastati Nadzorni odbor, koji će izaći s priopćenjem za javnost glede novonastale situacije.

Očito je da je kulminiralo nezadovoljstvo općim stanjem u klubu i u prvoj momčadi, a što je bila kap koja je prelila čašu nitko ne zna ili ne želi odgovoriti.

Nitko koga smo kontaktirali nije bio raspoložen za izjave, stanje je takvo da se tri dana uoči derbija s Rijekom uopće ne zna tko će biti novi trener, a nije jasno ni kakav će biti status Tudorovih pomoćnika Vukasa i Vučka

U svakom slučaju ova vijest dobro je uzdrmala svih na Poljudu.

Vaša reakcija na temu