Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUPLIN OSVRT: Agresivni i borbeni Hajduk je pokraden u ključnom trenutku, kod izjednačujućeg gola Dinama!
Duplin osvrt Piše: Blaž Duplančić

DUPLIN OSVRT: Agresivni i borbeni Hajduk je pokraden u ključnom trenutku, kod izjednačujućeg gola Dinama!

Čak tri igrača su bila u zaleđu u toj 89. minuti, sudac je to morao vidjeti...

Hajduk je protiv Dinama remizirao (2:2), u utakmici u kojoj je drastično oštećen, 'bijeli' su bili bolji većim dijelom utakmice, ali momčad iz Maksimira je izjednačila nakon velikog previda sudaca, koji su pustili akciju iako je jasno da je dodavač Soudani bio u zaleđu.

Ovo je bila drastična, ključna pogreška sudaca, koji su usmjerili završnicu utakmice. Taj trenutak je nesporan, Hajduk je drastično oštećen, a sporna je situacija bila kod 2:2, kada je Sigali startao na Ercega, koji se nalazio ispred njega. Sam Ante kaže da ga je branič Dinama gurnuo, što pokazuje i snimka, ali ni sam nije sto posto siguran, a sad će 'Oko sokolovo' lamentirati i intenzitetu i slično. Tihomir Pejin nije htio i drugi put pokazati na bijelu točku za Hajduk.

Ako smo igrače Hajduka nakon nekih utakmica znali kritizirati, sada ih svakako valja pohvaliti. Pogotovo za ulazak u utakmicu i prvo poluvrijeme. 'Bijeli' su bili agresivni, motivirani, rastrčani. Ohandza je bio jako dobro raspoložen, Hamza također, Toma Bašić je bio jako opasan. Veliki palac gore za vezni red, nametnuli su se, pritiskali, stvarali opasne situacije pred protivničkim golom.

'Bijeli su poveli nakon ubačaja Hamze i maestralne reakcije Ante Ercega, Hajdučkog srca koji je i u ovom dvoboju bio na najvišoj razini.
U nastavku se Dinamo podigao, prijetio, ali bez učinka, sve do te 89. minute, kada su izjednačili nakon zaleđa.

Hajdukovci su ovoga puta pokazali karakter, te se nakon minusa od 1:2 opet podigli, izjednačili iz jedanaesterca, pa napadali i na 2:2.

'Bijelima' se u ovom susretu uistinu nema što prigovoriti, izgarali su do zadnje sekunde, ostavili srce na terenu. Hajduk nije osvojio bod, nego je izgubio dva, ali, brate mili, čak tri igrača su bila u zaleđu u toj 89. minuti, sudac je to morao vidjeti...

Vaša reakcija na temu