Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ili jesmo ili nismo: Animirani Mario Pašalić objasnio način sudjelovanja u projektu

Ili jesmo ili nismo: Animirani Mario Pašalić objasnio način sudjelovanja u projektu

Sutra će se objaviti rezultati za prvih sedam dana ove akcije

Udruga Naš Hajduk snimila je video u kojem objašnjavaju sve načine sudjelovanja u pokrenutom projektu donacija. Glavnu ulogu igra prijatelj Udruge i promotor projekta - Mario Pašalić. U videu Mariov animirani lik objašnjava sve načine sudjelovanja u prvom projektu Udruge Naš Hajduk.

Kako i gdje uplatiti? Jednokratno ili na rate? Koraci u plaćanju putem web platforme? Mario u ovom videu daje odgovore na ta, ali i ostala najčešća pitanja o projektu.

Projekt donacija traje do 30. studenog 2016., a za sutra ujutro Udruga je najavila objavu prvih rezultata za prvih sedam dana projekta.

- Iznos od 1911 kn možete donirati u maksimalno 12 rata, čime dnevno donirate malo više od 5 kn za otkup dionica. Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu - poručuju iz Našeg Hajduka.

Vaša reakcija na temu