Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ili jesmo ili nismo: DPH Šibenik uz projekt donacija, večeras smo u Odjelu za članstvo sreli njihova predsjednika...

Ili jesmo ili nismo: DPH Šibenik uz projekt donacija, večeras smo u Odjelu za članstvo sreli njihova predsjednika...

Više od 50 Društava prijatelja Hajduka aktivno sudjeluje u prvom projektu

Večeras smo u Odjelu za članstvo sreli Marija, predsjednika DPH Šibenik, koji broji skoro 700 članova.

Kazao nam je kako Društvo prijatelja Hajduka Šibenik stoji uz projekt Našeg Hajduka i već su počeli raditi na animiranju svojih članova za sudjelovanje u prvom projektu donacija. 

Također smo saznali kako više od 50 Društava prijatelja Hajduka aktivno sudjeluje u prvom projektu, pozivajući svoje članove na sudjelovanje u prvom projektu - Ili jesmo ili nismo! 

Iznos od 1911 kn možete donirati u maksimalno 12 rata, čime dnevno donirate malo više od 5 kn za otkup dionica. Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu. 

Vaša reakcija na temu