Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Incident ispred svlačionice Osijeka, morala reagirati policija i zaštitari

Incident ispred svlačionice Osijeka, morala reagirati policija i zaštitari

Prema riječima očevidaca, do sukoba je došlo kada je Vojnović jednog od svojih suigrača udario nogom u stražnjicu

Velika gužva ispred svlačionica Osijeka, interventna policija, puno vike i nekoliko oštrih zvižduka bio je to prizor koji smo vidjeli odmah nakon utakmice Hajduka i Osijeka.

Incident je navodno započeo kada je Vojnović ušao u prepirku s gledateljima na zapadnoj tribinu, umalo je došlo i do fizičkog okršaja, a jedan od zaštitara ga je ispratio u svlačionicu.

Osječani su mislili da je upravo zaštitar krenuo u obračun sa Vojnovićem, pa su oni krenuli na zaštitara, a napadač Osijeka je smirio strasti.

Međutim, tu gužva nije prestala, Vojnović je, prema riječima očevidaca, nogom u stražnjicu udario jednog od svojih suigrača i tu je incident eskalirao. Gužva je potrajala minutu-dvije, a onda su Osječani otišli u svoju svlačionicu.

Vaša reakcija na temu