Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT NA HVARU: Sudac prekinuo utakmicu jer se nije osjećao sigurnim

INCIDENT NA HVARU: Sudac prekinuo utakmicu jer se nije osjećao sigurnim

Sramotno ponašanje je obilježilo drugo kolo lige

Utakmica prvenstva otoka Hvara između Hvara i Jadrana iz Starog Grada prekinuta je u 45. minuti jer se sudac Marin Barić nije više osjećao sigurnim.

Minutu ranije je isključio igrača Hvara Duju Radovnikovića, a u obrazloženju je sudac u službenom zapisniku napisao:

- Vrijeđanje suca riječima j.... ti mater, razbit ću te smrade, pi... ti materina. Nakon isključenja zatrčao se prema sucu i pokušao fizički nasrnuti na njega.

Delegat Nikša Visković je prisnažio:

- Isključenje igrača ispravno zbog već prije navedenih razloga. Sudac je u 45 min odsvirao kraj prvog poluvremena te zbog svih nemilih događaja koji su upisani u rubrici 'incidenti' ujedno odlučio prekinuti utakmicu. Rekao mi je da se ne osjeća sposobnim (zbog nemilih događaja) nastaviti utakmicu.

Dodajmo ovome da je u tom trenutku Jadran vodio sa 1:0, te da se što prije treba riješiti problem ponašanja igrača, s obzirom da se radi tek o drugom kolu. Na Hvar se šalju mladi suci i uistinu je nepotrebno da ih se dovodi u ovakve situacije, bez obzira i na eventualne pogreške.

Vaša reakcija na temu