Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Inženjeri iz HKS-a: Splitu prednost domaćeg terena u play-offu, ali na Gripama će se igrati samo srijedom

Inženjeri iz HKS-a: Splitu prednost domaćeg terena u play-offu, ali na Gripama će se igrati samo srijedom

'Žutima' nije uslišena ni želja da igraju u četvrtak, s obzirom da Hajduk igra u srijedu

Košarkaši Splita u srijedu će od 18 sati igrati protiv Osijeka prvi susret četvrtfinala play-offa. Bez obzira na napore kluba s Gripa, zahtjev koji su uputili HKS-u, a odnosi se na premještanje utakmice sa srijede na četvrtak, nije prihvaćen.

Naime, u srijedu je i gradski derbi Hajduka i Splita koji počinje u 20 sati na Poljudu, pa je vodstvo 'žutih' željelo pomaknuti termin kako bi se dva važna sportska događaja odigrala u dva različita dana. Međutim, Savez nije pokazao neko preveliko razumijevanje, u četvrtak će se igrati susreti Cibone i Zadra, te Šibenika i Zagreba, dok će osim Splita i Osijeka, u srijedu igrati Jolly i Cedevita.

Još jedna zanimljivost hrvatskog košarkaškog playoffa je i ta da će sve četiri prve momčadi imati prednost domaćeg terena, ali će utakmice na svom parketu igrati srijedom ili červrtkom. Dakle, radnim danom i to kao što vidimo ne baš tako kasno, pa nema sumnje da će takav raspored utjecati na slabiju posjetu utakmica play-offa.

Vaša reakcija na temu