Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ioan Andone izbjegao utakmicu s Hajdukom, za kojega ga vežu loša sjećanja

Ioan Andone izbjegao utakmicu s Hajdukom, za kojega ga vežu loša sjećanja

Iasi je slabija momčad od vas - rekao je trener Dinamo Bukurešta

S Hajdukom je u hotelu Arena na Pohorju i Dinamo Bukurešt, pa je neko vrijeme u opticaju bila ideja da se s rumunjskim klubom odigra prijateljska utakmica. No, nije tako mislio i Ioan Andone, stari znanac 'bijelih' koji je vodio momčad iz Bukurešta i na ljeto 2010. godine, kada su 'bijeli' u kvalifikacijama za skupinu Europske lige izbacili Dinamo.

U Bukureštu je domaćin pobijedio sa 3:1, a onda je u uzvratu na Poljudu Hajduk slavio sa 3:0, nakon čega je Andone izjavio:

- Bili smo izgubljeni u ambijentu. Moji igrači su bili impresionirani Hajdukovim navijačima, koji su bili 12. njihov igrač. Neki igrači su me skroz razočarali. Na žalost, ovo je za nas kraj puta i moram se ispričati navijačima koji su došli iz Bukurešta zbog ovakve igre.

Pratili smo tada njegove presice u Bukureštu i na Poljudu, a pri jutrošnjem susretu Andone se opet prisjetio tog, za njega jako bolnog poraza. I nije htio baš protiv Hajduka igrati na početku nove sezone.

Još nam je na kraju poručio:

- Iasi je slabija momčad od vas.

Kažimo još da njegova momčad trenira na četvrtom terenu sportskog centra na Pohorju. Na prvome je Osijek, Hajduk je na igralištu broj dva, a na trećem je Koper, u čijim je redovima Senijad Ibričić, koji tako trenira tek na par metara od 'bijelih'.  

Vaša reakcija na temu