Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Islanđani Panic i Jonasson na probi u Hajduku, 'bijeli' dogovaraju suradnju s klubom Fjolnir Reykjavik

Islanđani Panic i Jonasson na probi u Hajduku, 'bijeli' dogovaraju suradnju s klubom Fjolnir Reykjavik

Treći igrač na probi je također napadač, radi se o Zadraninu Ivanu Prtajinu

U Hajduku II su od jučer na probi dvojica napadača s islandskom putovnicom, Djordje Panic (1999. godište) i Aegir Jarl Jonasson (1998. godište).

Obojica su mladi islandski reprezentativci, a zanimljivost je što dolaze iz kluba Fjolnir Reykjavik, s kojim će Hajduk napraviti suradnju. Predsjednik tog kluba je Arni Hermannsson, predsjednik uprave avio-kompanije Loftleiđir Icelandic.

Za Panica i Jonassona kažimo još da su s klubom u u-19 konkurenciji prvaci Islanda, države koja je na proteklom Euru bila pravi nogometni hit. Ostaje za vidjeti hoće li se uspjeti nametnuti u Hajduku.

Treći igrač na probi je također napadač, radi se o Zadraninu Ivanu Prtajinu, kojemu je 20 godina, a iz mlađih kategorija Zagreba je otišao u Udinese, gdje je nastupao za mladu momčad. 

Vaša reakcija na temu