Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr ISMAJLI IGRAO U PORAZU OD TURSKE: Panucci smijenjen, sljedeću utakmicu će voditi bivši igrač Hajduka!

ISMAJLI IGRAO U PORAZU OD TURSKE: Panucci smijenjen, sljedeću utakmicu će voditi bivši igrač Hajduka!

Sinoćnji poraz prelio je čašu strpljenja čelnika albanskog saveza

Christian Panucci više nije izbornik Albanije. Sinoćnji poraz u Skadru od Turske (2:0) na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo prelio je čašu strpljenja čelnika albanskog saveza. Panucci je na klupu Albanije stigao u srpnju prošle godine, no rezultati nisu bili dobro. Vodio je Albaniju u 15 susreta te ostvario učinak od četiri pobjeda, dva remija i devet poraza. Naslijediti bi ga mogao Edoardo Reja koji bi ukoliko do suradnje dođe postao treći Talijan u nizu na klupi Albanije. Nakon Giannija De Biasija i Panuccija. Savez je odlučio da će reprezentaciju u ponedjeljak protiv Andore voditi dvojac Ervin Bulku - Sulejman Mema.

Ardian Ismajli odigrao je cijeli susret za Albaniju koja je porazom otvorila kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Bolja je u Skadru bila Turska sa 2:0 golovima Buraka Yilmaza i Hakana Calhanoglua.

Vaša reakcija na temu