Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Gudelj: Želim Ohandzi da me prestigne jer će za Hajduk to vjerojatno značiti ulazak u skupinu Europske lige

Ivan Gudelj: Želim Ohandzi da me prestigne jer će za Hajduk to vjerojatno značiti ulazak u skupinu Europske lige

Frane Zolja se na samo dva pogotka primakao nekadašnjem veznjaku na vječnoj ljestvici Hajdukovih strijelaca u Europi

Zanimljiva je priča vječne liste najboljih Hajdukovih strijelaca u Europi, gdje se odmah iza Zlatka Vujovića i Slaviše Žungula nalazi Ivan Gudelj s devet postignutih golova, te dijeli treće mjesto s Ivicom Šurjakom. Golom protiv Levskoga Franck Ohandza je stigao na sedam europskih pogodaka...

- Želim Ohandzi da me stigne i prestigne jer to će onda vjerojatno značiti i Hajdukov ulazak u skupinu Europske lige. Sada se igra puno više utakmica u ranijim fazama natjecanja, što je prilika napadačima da zabiju veći broj pogodaka, a Franck je u sjajnoj formi, te očekujem da će i dalje biti efikasan - kazao je Ivan Gudelj.

Frane Zolja je trenutno na diobi petog mjesta s Tomislavom Ercegom i Mijom Caktašem...

Ohandza je izuzetno opasan, ali i Erceg igra sjajno, te svakako valja podcrtati i njegov učinak.

Gudelj je nastavio:

- Treće mjesto iz prošle sezone nije uspjeh, ali 'bijeli' su uhvatili dobar kontinuitet igara na kraju prošlog prvenstva. Nakon dugo godina su svi igrači ostali na okupu, došla su prava pojačanja predvođena Radoševićem. Hajduk je ozbiljan kandidat za naslov prvaka, a ja sam siguran da će završiti i u skupini Europske lige.

'Bijeli' su na startu nove sezone izgledali jako dobro sve do drugog poluvremena protiv Intera.

- Hajduk zabija golove, vratio se iz teške situacije protiv Lokomotive nakon primljenog gola za 1:1, a odmah su to ponovili i protiv Levskog. Momčad ima samopouzdanje. Hajduk u borbi za titulu prvaka je ono što svi mi očekujemo, mislim da uz pomoć navijača stvari idu upravo u tom smjeru. U Zaprešiću je do poluvremena trebalo biti barem 3:0 za Hajduk, a ono što se dogodilo u nastavku ne bih stavljao u kontekst Brondbyja jer će za Europu ući barem pet novih igrača. 

Danci su sljedeći ispit...

- Hajduk treba raditi ono što je radio protiv Levskog. Danci imaju svoj sustav, igraju strogo disciplinirano, a mislim da Hajduk treba igrati napadački kao u Sofiji. Oduzimati lopte presingom i tada će doći veći broj prigoda.- smatra Gudelj, pa ističe:

- Najvažnije je zabiti pogodak. Hajduk ima ove sezone kontinuitet momčadi, s guštom ćemo pratiti utakmice u Europi i ponavljam, nekako sam uvjeren da je baš ovo sezona u kojoj će se ući u grupnu fazu natjecanja.

Vaša reakcija na temu