Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REAKCIJA PREDSJEDNIKA: Ivan Kos: HNS želi nogomet bez navijača, tražit ćemo zaštitu UEFA-e

REAKCIJA PREDSJEDNIKA: Ivan Kos: HNS želi nogomet bez navijača, tražit ćemo zaštitu UEFA-e

Najbolje da naši navijači odmah ostanu u Vinkovcima i stanu u red. Možda tako uđu na vrijeme

Hajdukov predsjednik Ivan Kos nakon utakmice u Osijeku je objavio:

'Dok se svugdje u svijetu nogomet igra zbog publike HNS-u oni predstavljaju višak. Svojim radom uspjeli su isprazniti stadione diljem Hrvatske pa je za njih najljepše kad imaju utakmice s 27 gledatelja kao što je to bilo jučer u Kranjčevićevoj, dok je ona od utorka pred prepunim tribinama za njih nešto s čim se ne znaju i ne žele nositi. 

Cijelu sezonu naši navijači prate svoj klub, plaćaju ulaznice i satima trpe teror organizatora i HNS-a na gostujućim utakmica. Svi koji smo organizirali europske utakmice znamo da je tretman gostujućih navijača organizatorima i delegatu jedan od prioriteta. U polufinalu Kupa situacija je eskalirala. 

Kupili su numerirane ulaznice, došli na vrijeme i onda satima ulazili na tribinu na kojoj nema ni redova i sjedalica, a kamoli minimalnih civilizacijskih uvjeta. Delegat nije reagirao, nitko iz Saveza nije reagirao i danas se priča nastavila pa su naši navijači, koji su zbog svog kluba došli na najdalje gostovanje, kroz blato ulazili i 80 minuta nakon početka utakmice. 

Pisat ćemo UEFA-i i tražiti njihovu zaštitu jer nema naznake da će HNS išta promijeniti po tom pitanju, a kako će izgledati finale Kupa u njihovoj organizaciji bojimo se i zamisliti. Najbolje da naši navijači odmah ostanu u Vinkovcima i stanu u red. Možda tako uđu na vrijeme.'

Ivan Kos

Vaša reakcija na temu