Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ivan Kos: Interes nam je zadržati Maganjića

Ivan Kos: Interes nam je zadržati Maganjića

U igri za sportskog direktora su dva stranca i jedan domaći čovjek

Nakon vijesti da mladog Hajdukova napadača Josipa Maganjića prate veliki klubovi iz Italije i Engleske, oglasio se i predsjednik 'bijelih' Ivan Kos...

- Upoznat sam s tom situacijom, a i gledao sam ga u finalu Kupa za kadete. On je naša budućnost, kao i mnogi dečki, interes nam je zadržati ga, želim mu puno utakmica i golova u Hajdukovu dresu i tek onda možemo razmišljati o nekakvoj prodaji i odlasku - kazao je Kos u programu Radio Dalmacije.

Maganjiću stipendijski ugovor istječe u lipnju 2017. godine, a predsjednik 'bijelih' nije konkretno odgovorio hoće li mu ga i kada ponuditi.

Na upit o Dinamovu mladom stoperu Kalaici, kojemu tamo uskoro istječe ugovor je kazao...

- Kalaica je stvar skautske službe. Razgovarao sam s Bjelanovićem, čekam izvještaj skautske službe ne samo zbog njega i Maganjića, nego i prijedlog novih ugovora za sve igrače.

Još je Kos kazao da su još tri imena ostala u konkurenciji za sportskog direktora, dva strana i jedno domaće. 

Vaša reakcija na temu