Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Ivan Kos: Ne želimo da se događaju stvari kojima smo i danas svjedočili, HNS nije na pravom putu

Ivan Kos: Ne želimo da se događaju stvari kojima smo i danas svjedočili, HNS nije na pravom putu

Trofej je samo jedan od ciljeva koje smo postavili ispred sebe

Hajdukov predsjednik Ivan Kos nakon prolaza u finale Kupa je rekao:

- Ne volim pričati poslije pobjeda jer tu su igrači i treneri koji zaslužuju svu pažnju. Najviše me oduševilo što je 90 posto posjetitelja na stadionu, pri čemu ne mislim samo na Torcidu, navijalo za Hajduk, što je još jedan pokazatelj da se prepoznaje što je pravi put.

Potom je nastavio:

- Čestitam svima, igračima i stožeru. Dečki su pokazali srce, odigrali jednu od boljih utakmica od kada sam ja u Hajduku, ali gol nas nije htio. Radimo dalje, idemo laganim koracima prema naprijed. Jedna utakmica ne smije odrediti smjer, niti pozitivan, niti negativan. Mi moramo biti strpljivi i raditi na cilju kojega smo zadali. Svaki put pred vama kažem da smo napravili jedan koračić prema naprijed i na to sam ponosan.

Hoće li Hajduk osvojiti prvi trofej nakon 2013. godine?

- Trofej je samo jedan od ciljeva koje smo postavili ispred sebe. Imamo puno prepreka koje moramo preskočiti kako bismo ostvarili naše ciljeve.

Je li jedan od njih ugovor s Leticom?

- Ja volim prvo napraviti posao pa onda o tome govoriti.

Potom je nastavio:

- Ljudi sa strane trebaju ocijeniti rad Uprave, puno stvari se promijenilo na bolje, radimo iskorak prema naprijed u svim segmentima. Nekad se mučimo s rezultatom, bude uspona i padova, što je normalno. Ne bih htio da rezultat determinira ukupan rad Uprave. On je bitan, ali velika je santa leda ispod površine. Mi ne želimo bacati floskule i prodavati demagogiju, naravno da su naši navijači nestrpljivi jer Hajduk je najveći hrvatski klub i zaslužuje trofej. Mi ubrzanim koracima moramo preskočiti neke stepenice i u što kraćem roku ostvariti ciljeve, a nisu to samo trofeji, iako svi gledaju rad Uprave i klub kroz njih.

O Kopiću je kazao:

- Vrhuski stručnjak, pravi profesionalac, iza toga stoji puno rada, analize i odricanja.

O odnosu s HNS-om je rekao:

- Nažalost, puno je stvari koje su netočne, mi ne dižemo tenzije nego ukazujemo na nelogičnosti. Mi smo za dijalog, ali kad vas netko pravi ludim onda morate ukazati na nepravilnosti. HNS nije na pravom putu, a mi želimo dijalog radi promjena. Ne želimo da se događaju stvari kojima smo i danas svjedočili, to se može dogoditi samo ako dođu novi ljudi, a u ovom trenutku ih ja ne vidim.

Vaša reakcija na temu