Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Kos: Ohandzi smo ponudili bolji ugovor nego što ga je imao, nadam se da će ga zadovoljiti

Ivan Kos: Ohandzi smo ponudili bolji ugovor nego što ga je imao, nadam se da će ga zadovoljiti

Mi ćemo raditi najbolje što možemo, a navijači neka to ocjenjuju i izraze što misle

Hajdukov predsjednik Ivan Kos nakon pobjede protiv Dinama je rekao:

- Maksimir, nekad neosvojiva tvrđava, sad smo je slušili dvije godine zaredom. Čestitam momcima i stožeru na hrabroj igri!

Upitan je pokazuje li ova utakmica da je Hajduk na pravom putu...

- Ne volim da jedna utakmica determinira naš put. Iza nas stoji puno rada i truda. Bit će još pobjeda i poraza, ne bih volio da nas jedan uspjeh ili neuspjeh na utakmici usmjeravaju. Nije baš jednostavno ako imate novac da ćete odmah imati rezultat.Temelji su puno širi od toga  Doći će rezultat ako sustavno i kvalitetno radite, treba biti mudar i strpljiv.

Opet je Ohandza riješio utakmicu, predsjednik je upitan o njegovom ugovoru.

- Mi mu ugovor nudimo u skladu s klupskim mogućnostima. Ja sam već rekao da smo mu dali bolji ugovor nego zadnji, a nadam se da će to i njega zadovoljiti.

Vjeruje li da Hajduk može ugroziti prvo mjesto...

- Igra se dok sudac ne svira kraj. Bodova je puno u igri, mi gledamo samo sebe. Ako budemo pobjeđivali do kraja, sve je moguće.

O sucu je kazao:

- Ne bih volio pričati o suđenju jer nakon derbija su to mrlje i stvari koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Vidjeli ste niz grešaka, bit ću najsretniji kada ne bude pogrešaka ni na našu ni na njihovu stranu.

Na kraju je upitan da prokomentira probuđeno zajedništvo igrača i navijača, koji su skupa slavili...

- Mi se nikada nismo maknuli od Torcide, to je možda krivo protumačeno. Torcida je dio kluba, oni su u simbiozi s Hajdukom. Ja sam govorio da oni imaju pravo izraziti svoje statvove i nezadovoljstvo. Mi ćemo raditi najbolje što možemo, a oni neka to ocjenjuju i izraze što misle.

Vaša reakcija na temu