Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Kos: Zahtijevamo od HNS-a hitan sastanak s predstavnicima svih klubova

Ivan Kos: Zahtijevamo od HNS-a hitan sastanak s predstavnicima svih klubova

Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine

- Nakon današnje, nažalost, očekivane odluke Komisije za žalbu u 'slučaju Soudani', HNK Hajduk je poslao dopis HNS-u i svim klubovima Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastanku na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine. Apeliram i na ostale klubove da se priključe ovoj inicijativi jer ovo nije prvi put da su naknadna pamet, upitne odluke i maćehinski odnos naštetili hrvatskom nogometu - izjavio je danas Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

Od hrvatske samostalnosti Komisija za žalbe nije se sastala ovako brzo te je očito da se u 'slučaju Soudani' napravio još jedan opasan presedan u nizu koji potvrđuje ružnu sliku o općem stanju u hrvatskom nogometu. Podsjećamo kako je navedeni igrač Dinama naknadno bio kažnjen od strane disciplinskog suca Prve HNL Saše Pavličića Bekića nakon što ga je sudac utakmice Dinamo - Lokomotiva Tihomir Pejin propustio kazniti isključenjem zbog udaranja protivničkog igrača. Poništavanjem i te naknadne odluke ispisalo se još jedno poglavlje u nizu štetnih odluka po hrvatski nogomet. 

Vaša reakcija na temu