Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Pešić dobio raskid ugovora sa Splitom, a najizglednije je da će karijeru nastaviti u Hajduku

Ivan Pešić dobio raskid ugovora sa Splitom, a najizglednije je da će karijeru nastaviti u Hajduku

Pešić je ponikao na Poljudu, ali nikad nije zaigrao za prvu momčad

Ivan Pešić je ranije zatražio, a sada i dobio raskid ugovora s RNK Splitom, te je od danas slobodan igrač.

Kako sada stvari stoje, najizglednije je da će karijeru nastaviti u Hajduku, klubu u kojemu je ponikao, ali nikada nije dobio pravu priliku u prvoj momčadi. Pisali smo već o tome, a uvjereni smo da bi i najveći znalci u Nogometnim ikonama imali problema s pitanjem koga jedinoga Krasimir Balakov nije s klupe uveo u igru u slavljeničkoj utakmici 'bijelih' protiv Barcelone 2011. godine, a ušli su Luštica, James, Kukoč, Sarić, Jelavić, K. Ljubičić, Vuković, Džoni, Vuković i Ah. Sharbini.

Pešić, doduše, ima i dvije ponude iz inozemstva, no na Poljudu nemaju sličan profil brzog krilnog igrača, te ga žele u kadru. On je sad besplatan, a što je najvažnije, struka 'bijelih ga želi i može se uključiti već na početku priprema.

Slična priča ne važi za stopera Božu Mikulića. I njega žele na Poljudu, ali mladi stoper ne može ishodovati slobodne papire jer je prema njemu Split podmirio dugovanja. Čekat će se, dakle, 1. srpnja, kada će se vidjeti hoće li Mikulić i drugi igrači iz Parka mladeži biti slobodni, a potom valja vidjeti hoće li ovaj zanimljiv ljevonogi igrač prema Poljudu ili u inozemstvo, najvjerojatnije Italiju, gdje su brojni klubovi za njega već ranije pokazali interes.


Vaša reakcija na temu