Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Pešić zatražio raskid ugovora s RNK Splitom

Ivan Pešić zatražio raskid ugovora s RNK Splitom

Krilni napadač 'crvenih' će najvjerojatnije karijeru nastaviti u inozemstvu

Ivan Pešić je zatražio raskid ugovora s RNK Splitom, kako bi što prije mogao promijeniti sredinu. Pešić je protekle zime također bio pokrenuo proces kojim bi ishodovao slobodne papire, ali je na kraju ipak prihvatio ostanak do kraja sezone i prolongirao potraživanja.

Kako doznajemo, ako ostane ovakva situacija i Split ode u Treću ligu, tada će prvotimci, pa tako i Pešić, biti slobodni 1. srpnja jer s tim danom završava natjecateljaska godina 2016/17. No, krilni napadač već ima toliko upita da želi ranije ishodovati slobodne papire kako bi do srpnja već mogao početi pripreme s novim klubom.

Podsjetimo, od ranije je poznato da je Kristijan Jakić dogovorio prelazak u Lokomotivu, pri čemu je klub iz Parka mladeži već dobio milijun kuna odštete.

Što se Hajduka tiče, možemo tek reći da su Pešić, ali i mladi stoper Božo Mikulić, bili u određenim razmišljanjima, no nemamo informaciju da se tu išta bitnije događalo, pa je za sada vjerojatnije da će obojica karijeru nastaviti u inozemstvu. 


Vaša reakcija na temu