Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivan Rilov: Ova utakmica nije šansa naše generacije, ona je šansa naših života

Ivan Rilov: Ova utakmica nije šansa naše generacije, ona je šansa naših života

Uključite se i motivirajte svih oko sebe da se uključe!

Predivna nedjelja na Pjaci,

ostat će zapisana u analima Hajdukova navijačkog pokreta. I doista, bilo je uistinu lijepo. Potpuno emotivno pražnjenje kako bismo što učinkovitije napunili naša srca Hajdukom iznova. I svaki put iznova...

No, ta Pjaca koja će ostati u nama zauvijek tek je uvod - početak, a ne kraj - koreografija pred našu utakmicu života. Znate i sami da koreografija smisla ima isključivo ako ju poprate igrači kasnije svojom igrom na terenu. A ovo je naša utakmica - mi koji jesmo Hajduk, sad igramo. Na nama je red. I nema toga koji nam je može ukrasti, ako je odigramo kako znamo i možemo.

Krenuli smo sjajno, u svega 7 dana prikupljeno je 1.300.000,00 kuna! No, koliko god to bila impresivna brojka, ona predstavlja tek početak. Utakmica traje 90 minuta, a prvih 10 minuta usmjeriti će cijelu utakmicu. Daj sve od sebe sad, danas, ne čekaj sutra. Djelomičan uspjeh bit će – neuspjeh. Nema remija, samo prolaz ili ispadanje. Nama igra samo svih 35 milijuna kuna. Sve manje od toga znači poraz.

Zato vas pozivam – uključite se i motivirajte svih oko sebe da se uključe! Budite ambasadori ovog projekta i Kluba kakvog sanjamo – Kluba koji će živjeti čast, stručnost, odgovornost i transparentnost, kako bi pobjeđivao na terenu i van njega! Ova utakmica nije šansa naše generacije, ona je šansa naših života. Ostavimo veliki Hajduk našoj djeci. Pokažimo da nitko ne može ušutkati naše golemo bilo srce! Dokažimo da smo Hajduk!

Ili jesmo ili nismo! 

Vaša reakcija na temu